Antti, kokista yrittäjäksi

Espoon Puustellin yrittäjä Antti Niiranen astui ensimmäisen kerran Puustelli-myymälään asiakkaan roolissa. Kokkina kuusi vuotta työskennellyt Niiranen sai myymälässä hyvää palvelua ja käynti päättyi keittiökauppoihin. Paitsi uuden keittiön, vierailu poiki Niiraselle myös työtarjouksen.

- Minulle tarjottiin Puustellista myyjän paikkaa. Pysähdyin miettimään, että en tunne ainuttakaan kokkia, joka olisi jäänyt siitä ammatista eläkkeelle. Kun sitten sain mahdollisuuden kokeilla jotain täysin uutta, otin työtarjouksen vastaan. Kahdessa vuodessa Niiranen eteni myymäläpäälliköksi ja siitä edelleen yrittäjäksi.

- Vuosien kokemus ravintola-alalta sekä remonttihommista auttoivat sisäistämään työn nopeasti, Niiranen toteaa.
- Lisäksi asiakkaat osaavat arvostaa sitä, että myyjä on aiemmin työskennellyt kokkina, jatkaa Niiranen.

Sittemmin Niiranen on saanut suunnitella keittiöitä esimerkiksi tv-kokki Jyrki Sukulan Suomen ja Italian koteihin sekä alppinisti Kalle Palanderille.