Karri, kiinteistönvälittäjästä keittiömyyjäksi

Aiemmin kiinteistönvälittäjänä työskennellyt Karri Kiuru haki Puustellille myyjäksi toukokuussa 2007.

- Muutimme toiselle paikkakunnalle ja työt kiinteistönvälittäjänä jäivät. Näin Puustellin työpaikkailmoituksen ja päätin tarttua puhelimeen, koska Puustelli oli silmissäni vahva brändi ja yrityksen tuotteet laadukkaita. Kiinteistönvälittäjänä olin nähnyt miten ihmiset arvostivat Puustellia ja sen tuotteita, Kiuru kertoo.

- Keittiömyyjän työ poikkesi kuitenkin merkittävästi kiinteistönvälittäjän työstä. Uuden työn myötä keittiöitä oli osattava paitsi myydä, myös suunnitella käytännöllisyys ja asiakkaan ulkoasutoiveet huomioiden.
Ei minulla ollut aiempaa kokemusta suunnittelutyöstä, mutta Puustellin uusien myyjien koulutus antoi erinomaiset perusvalmiudet keittiöiden suunnitteluun. Kyllä se ensimmäisen keittiön suunnittelu silti jännitti, myöntää Kiuru.

Keittiöiden myyntityötä Kiuru sen sijaan kuvailee itselleen sopivaksi, mieluisaksi ja haastavaksi tehtäväksi.     - Olen koko työikäni tehnyt myyntityötä ja kyllähän se minun luonteelleni sopii. Itse pitää vaan muistaa olla aktiivinen, järjestän talonäytöksiä ja otan yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin. Kiurun mukaan parasta keittiömyyjän työssä on työn monipuolisuus ja liikkuvuus. Kotikäynnit ovat olleet minulle alusta asti mieluisia.